Broşürü indirmek için resmin üzerine tıklayınız.

Degerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız
ESTRO'nun sürdürmekte olduğu 2020 projesine RTTDER olarak radyoterapi teknikerlerini ülkemiz adına temsil etmek amacıyla dahil olmuş bulunmaktayız.
Sizlerin bize olan güveni ve desteği ile mesleğimizin geliştirilmesi yolunda ilerlemekteyiz.
İlginiz ve desteğinize Yönetim Kurulu adına TEŞEKKÜR EDERİM.

Gökhan Özuynuk
RTTDER Yönetim Kurulu Başkanı

NOT: Resmi tıklayarak diğer ülke derneklerine ulaşabilirsiniz.

18 EKİM 2014

22 KASIM 2014

9-12 NİSAN 2015

16-19 MAYIS 2015

Bu alanı derneğimize yapacağınız bağışla 1 yıl süreyle kullanabilirsiniz.

Detaylar için rttder@hotmail.com adresinden bize ulaşın.

Sosyal Medyada Paylaş

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

DUYURU

Her geçen yıl gelişip büyümekte olan derneğimize katkıda bulunmak ve güce ortak olmak için 28.Mart.2015 tarihinde yapılacak olan Genel Kurula katılın. 21.Mart.2015 tarihinde yeter sayı aranacaktır. Yeter sayıya ulaşılamaması durumunda 28.Mart.2015 tarihinde genele kurul gerçekleştirilecektir.
Hepinizi bekliyoruz.

Yer: Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği toplantı salonu

Değerli meslektaşlarımız,

Derneğimizin ESTRO School işbirliği ile düzenleyeceği ilk kursu sizlere sunmaktan onur duymaktayız.

Ülkemizdeki radyoterapi teknikerliğinin uluslararası platformda tanıtılması yönünden etkili ve verimli olacağı düşüncesindeyiz.

8-9 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olup program, kayıt ve konaklama bilgilerine bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kurs programı, Kayıt ve konaklama

Hepinizi kursumuza bekliyoruz.

Gönderildi 3/pm/2014

Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız,

Derneğimiz kuruluşunun 3. yılını geride bıraktığı şu günlerde ulaştığı üye sayısı ve yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde daha güçlü olabilmek adına başlattığımız üye yenileme çalışması devam etmektedir. Dernek yönetimi olarak çalışmalarımızı gönüllülük esasını benimseyerek sürdürmekle birlikte kurumsal kimliğin getirmiş olduğu yükümlülükleri yerine getirmede bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sizlerin desteği ile daha büyük işler yapabilme imkanı bulacağız. Sizlerin ödeyeceği aidat yada yapacağı bağışlar yapılacak çalışmalarda sizlere geri dönecektir.

Aidat ödemeleriniz için dernek hesabına otomatik ödeme talimatı vererek daha hızlı ve düzenli olarak ödeme yapabilirsiniz. Hesap numarası için bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.rttder.org.tr/uyelik-formu/

Bu nedenle dernek üye sayısının artması ve katılımcı bir organizasyon halinde hareket etmemiz mesleki olarak çok önemlidir.

Hepinize şimdiden vereceğiniz destek için teşekkür ederiz.

RTTDER Yönetim Kurulu

Derneğimizin Dokuz Eylül Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi AD ile birlikte düzenlemiş olduğu eğitim semineri 93 kişi katılımla 22 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Seminere katkısı olan

Dokuz Eylül Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi AD Başkanı Prof. Dr. Fadime Akman ve çalışma arkadaşlarına

Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne

Tüm konuşmacı ve oturum başkanlarına

Varinak firmasına

Yönetim kurulu adına TEŞEKKÜR EDERİM.

Gökhan ÖZUYNUK

RTTDER Yönetim Kurulu Başkanı

ÖNEMLİ DUYURU

Mobilaidat üyeliği başlatıp operatör değiştirenlerin yeni operatörlerinde tekrardan üyelik işlemlerini yapmaları aidatlarını düzenli ödenebilmesi için önemlidir.

Öğrencilik döneminde üye olan meslektaşlarımızın şu anki durumlarını bildirmeleri için üyeliklerini yenilemeleri,

1 Eylül 2014 tarihinden itibaren üyelik yenileme sistemine geçilecektir. Bu nedenle her yıl 1Eylül-31 Aralık tarihleri arasında üyelik yenileme ve geçmiş döneme ait aidat ödemelerini yapmaları, üyelerimize takip eden yıl içinde yapılacak etknilklerde sağlanacak avantajlardan yararlanma imkanı sağlacaktır.

Üyelerimize önemle duyrulur.

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

BAŞKAN:                                         GÖKHAN ÖZUYNUK

BAŞKAN YARDIMCISI:                        CAFER ATAR

GENEL SEKRETER ve SAYMAN:           SEVİL YILMAZ

BİLİMSEL KURUL BAŞKANI:                 MUHARREM YANAR

ÇALIŞMA GRUBU BAŞKANI:                 DERYA ÇÖNE

EGE BÖLGESİ TEMSİLCİSİ:                  H. MUSTAFA KAYA

İÇ ANADOLU BÖLGESİ TEMSİLCİSİ:      NAZIM KILIÇ

AKDENİZ BÖLGE TEMSİLCİSİ:              İSMAİL NALBANT

KARADENİZ BÖLGE TEMSİLCİSİ:          ABDULKADİR ARSLAN

ÖĞRENCİ İLETİŞİM SORUMLUSU:         ABİDİN TECİK

Üyelerimize duyurlur.

DUYURU

Derneğimizin internet sayfasında Hukuk köşesi başlıklı yeni bir sayfa açılmıştır. Sayfada bulunan formu doldurarak mesleki konuşlarla ilgili sorularınızı bize iletebilirsiniz. Aynı zamanda radyasyon güvenliği konusuna ait sunum, mevzuat ve yönetmeliklere ulaşabilme imkanınız olacaktır. Ayrıca hukuk işleri komisyonunda çalışmak isteyen meslektaşlarımız vcakir@rttder.org.tr adresine mesaj gönderebilirler.

RTTDER Yönetim Kurulu

Bu girdinin kalanını okuyun »