ESTRO 33

Seminer Program Takvimi

5.Ekim.2013 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Rad Onk AD İstanbul

23.Kasım.2013 14.Medikal Fizik Kongresi RT kursu Antalya

21.Aralık.2013 RTTDER bilgi tazeleme semineri-1Uludağ üni rad. onk. AD ve Acıbadem Bursa hastanesi Bursa

11.Ocak.2014 RTTDER bilgi tazeleme semineri-2 Medipol Üni. Hast. Rad. Onk. Böl. İstanbul

15.Mart.2014 RTTDER bilgi tazeleme semineri-3 İstanbul

24,25,26.Nisan.2014 11.UROK RT oturumları Antalya

31.Mayıs.2014 RTTDER bilgi tazeleme semineri-4 Temel RT Anadolu Sağlık Merkezi Rad. Onk. Böl. Gebze
-----------------------------
Temel ve Klinik Radyoterapi kitabına https://www.trod.org.tr/kitap.php sayfasından online sipariş edebilirsiniz.
-----------------------------
Radyasyon güvenliği sayfası güncellendi.
------------------------------
Çevirisini Doç. Dr. Hale ÇAĞLAR'ın yaptığı Radyasyon Onkolojisinde Tedavi Planlama El Kitabı satışa sunulmuştur. İlgilenenler http://istanbultip.com.tr/index.php?route=product/product&keyword=radyas&product_id=2434 adresinden temin edebilir.

Sosyal Medyada Paylaş

Gönderildi 3/pm/2014

5.Nisan.2014 tarihinde yapılan 3.olağan genel kurul sonrasında yönetim kurulu ve denetleme kurulu ile görev dağılımı yapılmıştır.

Cafer ATAR
Sevil ÖZCAN YILMAZ
Derya ÇÖNE
Muharrem YANAR
Hacı Mustafa KAYA
Abidin TECİK

DENETLEME KURULU
Volkan ÇAKIR
Abdül Kadir ARSLAN
Nazım KILIÇ

Bilgilerinize sunarız.

TEŞEKKÜR

Derneğimizin 3.Olağan Genel Kurulunun gerçekleşmesi için Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği'nin toplantı salonunu kullanmamıza izin veren dernek başkanı Prof. Dr. Sedat KOCA hocamıza ve  bizlere gün boyu yardımcı olan dernek çalışanlarına dernek yönetim kurulu adına TEŞEKKÜR EDERİM.

Değerli meslektaşlarım,

Derneğimizin kurulduğu tarihten bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaları siz üyelerimiz/meslektaşlarımzla paylaşmak ve ileriki dönemlerde yapmayı hedeflediğimiz projelerimizi sizlere sunmak üzere 5.Nisan.2014 tarihinde gerçekleştireceğimiz 3.Olağan Genel Kurulumuza davetediyorum.

Herkes için verimli bir toplantı olması dileklerimle

DUYURU

Derneğimizin internet sayfasında Hukuk köşesi başlıklı yeni bir sayfa açılmıştır. Sayfada bulunan formu doldurarak mesleki konuşlarla ilgili sorularınızı bize iletebilirsiniz. Aynı zamanda radyasyon güvenliği konusuna ait sunum, mevzuat ve yönetmeliklere ulaşabilme imkanınız olacaktır. Ayrıca hukuk işleri komisyonunda çalışmak isteyen meslektaşlarımız vcakir@rttder.org.tr adresine mesaj gönderebilirler.

DUYURU

Bugün açıklanan KPSS 2014/3 tercihlerinde radyoterapi için 10 kontenjan ayrılmıştır. Tercih yapacaklara bol şans dileriz.

RTTDER Yönetim Kurulu

Not: Atamalarda kontenjan sayısının belirlenmesi ile ilgili olarak derneğin her hangi bir tasarruf yoktur. Ancak daha fazla kontenjan açılması yönünde bakanlık ile gerekli iletişim kurulması için çalışma başlatılmıştır. Gelişmeleri sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

DUYURU,

11.Ulusal Radyasyon Onkolojisi Kongresinde radyoterapi teknikerlerine yönelik 3 panel oturumu gerçekleştirilecektir. Program bilgisini bilimsel-program sayfasında bulabilirsiniz.

Değerli meslektaşlarımız

23-27 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 11.UROK kayıt, konaklama ve bildiri özet gönderim bilgilerine urok2014 sayfasından ulaşabilirsiniz.

Önemli bilgi: Özet gönderim tarihi 1 Şubat 2014

Bilgilerinize sunarız.

RTTDER Yönetimi

Bu girdinin kalanını okuyun »